AJAX Hírek, BLOG

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

Miért ajánlott az AJAX rendszert riasztószerelőnek telepíteni?

Egy ingatlannak nemcsak biztonságosnak kell lennie, hanem akár az emberek élete is függhet a rendszertől. Ilyen nagy tét esetén a rendszer minden aspektusa kritikus. A berendezésnek megbízhatónak kell lennie és a készülék beállítását helyesen kell megválasztani. A telepítésnél és beállításnál figyelembe kell venni a létesítmény sajátosságait és a felhasználó igényeit. Ha hiányzik egy szempont a listából, a biztonság illúzió lesz.

AJAX Ajax MultiTransmitter 18 zónás vezetékes bővítő modul

Vezetékes riasztó felújítása.
Több tucat detektor és kilométer hosszú vezeték könnyedén átalakítható modern okostelefon-vezérelt biztonsági rendszerré.
A régi biztonsági vezérlőpanelt cserélve a modul összekapcsolja a vezetékes eszközöket az elosztóval, és azokat az Ajax riasztó teljes értékű részévé teszi..

AJAX riasztó Motioncam vezeték nélküli mozgásérzékelő vizuális
riasztás-ellenőrzéssel és kisállat-védelemmel

Ne aggódjon többé az apróbb dolgok miatt.
Az AJAX MotionCam pontosan megmutatja, mi indította el a mozgásriasztást: bébiszitter, aki elfelejtette hatástalanítani a riasztót, hiperaktív kutya, vagy az ablakon átmászó betörő.
A biztonsági kamerákkal ellentétben az AJAX MotionCam nem sérti az Ön privát szféráját. Az érzékelő csak akkor aktiválja a kameráját, amikor a mozgásriasztás bekapcsol. Senkinek nincs hátsó kapu, hogy hozzáférjen a kamerához és képet készítsen (sem felhasználónak, sem biztonsági cégnek).
Biztos lehet benne, hogy a privát szférája sértetlen marad.

Akkumulátor

Felhasználóink gyakran kérdezik, hogy az érzékelőben lévő akkumulátor mennyi ideig fog működni különböző körülmények között.
Például adott esetben alacsony hőmérsékleten vagy az egyedi rendszerbeállítás szerint. Annak érdekében, hogy könnyebben válaszolhassunk ezekre és valamennyi, az AJAX eszközökkel kapcsolatos kérdésekre, átfogó anyagot készítettünk az akkumulátorokról és kifejlesztettünk egy online számológépet, amely lehetővé teszi bármely eszköz működési idejének kiszámítását az adott ügyfél által használt helyszínre vonatkoztatva. 


AJAX BUTTON 

Magának a gombnak kétféle működési módja van: pánik és vezérlés.
Pánikgombként lehetőséged van a gombbal felhívni például egy biztonsági társaságot vagy bármilyen egyéb segítséget, valamint vészhelyzeti értesítést küld az alkalmazáson vagy a szirénákon keresztül.
Vezérlő módban a gombot kétféleképpen tudod használni: röviden nyomva és hosszan nyomva (ez utóbbinál a gombot több mint 3 másodpercig szükséges nyomva tartanod). Ezek a különböző hosszúságú jelzések kivitelezhetik a művelet végrehajtását egy vagy több automatizálási eszköz segítségével. Ezek az automatizálási eszközök lehetnek a Relé, a WallSwitch vagy a Socket.

Az Ajax LeaksProtect a szivárgás első jeleit észleli, amint víz jut az érzékelő alján lévő négy érintkező-pár egyikére


Használd az Ajax LeaksProtect érzékelőt, mely az érzékelést követően azonnal elindíthatja az előre beállított folyamatot. 
Az Ajax villámgyorsan cselekszik. Amellett, hogy értesít téged a szivárgásról, ha elektromos szelepet használsz, melyet összekapcsolsz a relével az elektromos szelep automatikusan elzárja a vizet az árvíz elkerülése érdekében.
A LeaksProtect a szivárgás első jeleit észleli, amint víz jut az érzékelő alján lévő négy érintkező-pár egyikére. Az érzékelő értesíti a központi egységet a Hub-ot, mely a relén keresztül utasítást küld az elektromos szelepnek a víz lezárására.
Az érzékelő, a központi egység és a relé az Ajax saját terméke, fejlesztése és szinte valamennyi elektromos szelepet képes vezérelni

AJAX PSU Tápegységek

Tápegységek, amelyek lehetővé teszik a központi panelek kisfeszültségű hálózatokhoz történő csatlakoztatását vagy külső akkumulátor használatát.
Az Ajax már megvédi ”mozgó vagyonodat” is.