AJAX riasztó Button - Gomb

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

AJAX Button

Magának a gombnak kétféle működési módja van: pánik és vezérlés.

ajax-riaszto-button
ajax_riaszto_button

Pánikgombként lehetőséged van a gombbal felhívni például egy biztonsági társaságot vagy bármilyen egyéb segítséget, valamint vészhelyzeti értesítést küld az alkalmazáson vagy a szirénákon keresztül.

Vezérlő módban a gombot kétféleképpen tudod használni: röviden nyomva és hosszan nyomva (ez utóbbinál a gombot több mint 3 másodpercig szükséges nyomva tartanod). Ezek a különböző hosszúságú jelzések kivitelezhetik a művelet végrehajtását egy vagy több automatizálási eszköz segítségével. Ezek az automatizálási eszközök lehetnek a Relé, a WallSwitch vagy a Socket.

Hamis riasztások nélkül!

Az Ajax Gomb testét úgy tervezték, hogy megakadályozza a hamis riasztást, még akkor is, ha véletlenül ráülsz vagy ráfeküdnél. A hamis riasztások további megakadályozására beállíthatod, hogy a Gomb csak dupla kattintással vagy hosszan lenyomva reagáljon.

A Gomb a Jeweller rádióprotokoll-mely az Ajax saját fejlesztése- segítségével akár 1 300 méteres távolságból is kommunikál a központtal. Amint riasztást ad, zöld pislogást fogsz látni a Gombon. A Jeweller minden továbbított adatot titkosít. Jelzavarok vagy rádiós zavarok esetén az Ajax rendszer azonnal rádiófrekvenciát vált és értesít küld neked valamint a távfelügylet munkatársának (amennyiben van ilyen szerződésed) a helyzetről.