Ajax MultiTransmitter

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

Ajax MultiTransmitter

Vezetékes riasztó felújítása. Több tucat detektor és kilométer hosszú vezeték könnyedén átalakítható modern okostelefon-vezérelt biztonsági rendszerré. A régi biztonsági vezérlőpanelt cserélve a modul összekapcsolja a vezetékes eszközöket az elosztóval, és azokat az Ajax teljes értékű részévé teszi.

ajax-multitransmitter
ajax-multitransmitter

A MultiTransmitter egy lépés a tudatosság és a megbízhatóság felé. Egy biztonsági társaság számára lehetővé teszi a berendezések távolról történő konfigurálását, és a felhasználók minden előnyét megkapják a rendszer alkalmazáson keresztüli kezelésének.

Infra sorompók, gáz, hőmérséklet, folyadékszint-érzékelők és még sok más eszközt - a MultiTransmitter segítségével képesek leszünk az Ajax riasztóba integrálni. A vezetékes csatlakoztathatóság és a nemzetközi biztonsági iparági szabványok támogatása biztosítja a teljes kompatibilitást.

Régi eszközök új funkciói

A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik, amelyek mindegyike konfigurálható az Ajax alkalmazásban. A zónákhoz csatlakoztatott érzékelők 24 órán keresztül aktívak lehetnek, késleltetés be- és kilépésével működhetnek, szükség esetén aktiválhatják a sziréneket, és részt vehetnek az automatizálási forgatókönyvekben. A MultiTransmitter segítségével a régi riasztórendszer egy biztonságos és intelligens otthon részévé válik.

Biztonság akadályok nélkül

ReX tartománybővítők használata esetén az Ajax biztonsági rendszer rádióhálózata akár 35 négyzet killómétert is képes lefedni . De ha néhány szoba átjárhatatlan a rádióhullámok számára, akkor a legjobb megoldás a vezetékes eszközök csatlakoztatása a MultiTransmitter segítségével. A huzalok hossza elérheti a 400 métert.

Védett szabotázs ellen

A MultiTransmitter azonnal értesíti Önt, áramszünet miatt, a jelkábel leválasztása vagy szabotázsa esetén.
Az áramszünet szintén nem jelent problémát - a tartalék akkumulátor akár 4 napig is energiát szolgáltathat az eszközöknek. Maga a MultiTransmitter szabotázsvédelemmel van felszerelve, mely reagál az integrációs modul leszerelésére és a fedél eltávolítása esetén. Azonnali kapcsolatvesztés-érzékelés vezetékes eszközzel (EOL)

Gondoskodtunk arról, hogy a telepítés nem igényel extra időt vagy erőfeszítést. Más Ajax eszközökhöz hasonlóan a MultiTransmitter egy hubhoz csatlakozik az alkalmazásban egy QR-kód beolvasásával. Vezetékes eszközök csatlakoztatásakor nem kell tudnia az ellenállások értékeit.
A rendszer arra is figyelmeztet, ha az eszköz nem volt megfelelő módon csatlakoztatva.

Műszaki adatok

Riasztási / szabotázszónák száma : 18 

Támogatott érzékelő érintkezőtípusok : NO, NC, EOL

Az EOL ellenállás: 1 kΩ - 7,5 kΩ 

Riasztási jelek feldolgozási módja : Impulzusos vagy bistabil 

Fő tápegység : 110–255 V, 50/60 Hz 

Biztonsági akku : 12 V DC 

Támogatott akkumulátor típus : Akkumulátor 4 vagy 7 A⋅h kapacitással (nem tartozék) 

Detektor tápellátása : 12 V DC, legfeljebb 1 A minden detektor tápellátásának kimenetére 

Védelem a szétszerelés ellen : Szabotázs 

Rádiójel frekvenciasáv :868,0–868,6 MHz vagy 868,7–869,2 MHz, az értékesítési régiótól függően 

Kompatibilitás : Csak a Hub , Hub Plus , Hub 2 , Hub 2 Plus és ReX modellekkel működik 

A rádiójelek maximális teljesítménye : Akár 7,29 mW (25 mW határ) 

Rádiójelek tartománya : Legfeljebb 2000 m a látóvonalban 

Működési hőmérséklet tartomány : -10 ° С és + 40 ° С között 

Működési páratartalom : Akár 75% 

Méretek : 196 х 238 х 100 mm 

Súly : 805 g