AJAX PSU Tápegységek

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

AJAX PSU Tápegységek

Tápegységek, amelyek lehetővé teszik a központi panelek kisfeszültségű hálózatokhoz történő csatlakoztatását vagy külső akkumulátor használatát.
Az Ajax már megvédi ”mozgó vagyonodat” is.

ajax-riaszto-akkumulator-psu
ajax_riaszto_psu

Nem kell többé aggódnod a jachtod vagy az úszó házad biztonsága miatt. Kifejlesztettünk egy tápegységet, amely lehetővé teszi a központ (Hub) csatlakoztatását egy alacsony feszültségű áramforráshoz.

Csak helyezd be a SIM-kártyát, és csatlakoztasd az elosztót a hordozható akkumulátorhoz, és az Ajax őrizni fogja az értékeidet, amíg te felfedezed a várost.

Az Ajax biztonsági szolgáltatás többé már nemcsak irodákban, lakásokban, gyárakban és egyéb ingatlanokban érhető el, hanem minden olyan helyen, ahol nincs fix áramforrás.

Bemutatjuk a 12 V-os  Ajax PSU-t - egy tápegységet a Hub és a ReX tartományhosszabbítók 8-20 V-os DC-forrásokhoz történő csatlakoztatásához.

Használd az új tápegységet az Ajax riasztó telepítéséhez lakókocsidban, jachtodon vagy akár raktárépületedben, ahol nincs áram. Telepítsd a 12 V-os PSU-t, hogy növeld a rendszer önállóságát úgy, hogy a Hub-ot vagy a ReX tartománybővítőt csatlakoztatod egy külső akkumulátorhoz.

Két 12 V-os PSU modell van. Az egyik a Hub 2-vel működik, a második pedig a Hub, Hub Plus és ReX tartományhosszabbító számára készült.

Raktárban

Használd a biztonsági rendszert vizuális riasztás-ellenőrzéssel (Ajax MotionCam, mozgásérzékelőbe szerelt kamera) olyan helyiségekben, ahol nincs áram vagy instabil a tápegység.
A 12 V-os tápegység lehetővé teszi a központi egység, a Hub csatlakoztatását alacsony feszültségű hálózatokhoz vagy hordozható akkumulátorhoz.

ajax riasztó psu

Lakóautóban

Az Ajax megvédi otthonodat még akkor is, ha az kerekeken gurul.
Csatlakoztasd a Hubot az autó 12V-s rendszeréhez vagy egy hordozható akkumulátorhoz és hagyd, hogy a biztonsági rendszer veled utazzon.

ajax riasztó psu lakóautó

Jachton

Helyezz be egy SIM-kártyát és csatlakoztasd a központi egységet(Hub) a fedélzeti hálózathoz vagy az akkumulátorhoz, hogy az Ajax mindig őrizze hajódat a kikötőben. Akkor is, mikor te épp a várost fedezet fel családoddal.

ajax Jacht riasztó