AJAX riasztó akkumulátorok

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

AJAX akkumulátorok

Felhasználóink gyakran kérdezik, hogy az érzékelőben lévő akkumulátor mennyi ideig fog működni különböző körülmények között.

ajax-riaszto-akkumulator
ajax_riaszto_akkumulator

Például adott esetben alacsony hőmérsékleten vagy az egyedi rendszerbeállítás szerint. Annak érdekében, hogy könnyebben válaszolhassunk ezekre és valamennyi, az AJAX riasztó eszközökkel kapcsolatos kérdésekre, átfogó anyagot készítettünk az akkumulátorokról és kifejlesztettünk egy online számológépet, amely lehetővé teszi bármely eszköz működési idejének kiszámítását az adott ügyfél által használt helyszínre vonatkoztatva. Az online számológép figyelembe veszi a környezeti hőmérsékletet, az Jeweller (saját fejlesztésű, rádiójelekkel kommunikáló rendszerünk) jelerősségét, az érzékelő központ – HUB- ellenőrző jel intervallumát és az akkumulátor kisülési sebességét befolyásoló egyéb beállításokat. A link követésével megtudhatja: Mennyi ideig működnek az Ajax készülékek az akkumulátorokról, és mi befolyásolja ezt.

 ▪ milyen tényezők befolyásolják az akkumulátor élettartamát

 ▪ hogyan lehet növelni az eszközök autonómiáját

 ▪ mikor és hogyan kell cserélni az elemeket

Tudtad, hogy az AJAX eszközök akkumulátorainak élettartama alapesetben akár 7 (!!) év is lehet? Ez elsősorban attól függ, hogy az adott eszköz milyen hőmérsékleti körülményen üzemel, továbbá, hogy te magad -eltérve az alapbeállításoktól- hogyan állítod be az egyes ellenőrzési funkciókat a rendszer saját applikációjában. Változtatni tudsz a jel erősségén és az ellenőrzés gyakoriságán. Az egyes eszközökhöz tartozó alapbeállításokban az optimális lekérdezi gyakoriság és jelerősség szerepel. De kérjük, tartsd szem elött azt is, hogy az egyes akkumulátorok élettartamát számos tényező befolyásolhatja épp ezért az élettartamszámítások kizárólag hozzávetőlegesek lehetnek.